Asculta Radio Sud Craiova, participa la concursuri si mergi gratuit la cinema! Poti castiga 2 invitatii de cate o persoana/concurs, ce iti ofera intrare gratuita la unul dintre filmele ce ruleaza la Inspire Cinema Mercur Craiova, daca suni la 0251 419 366 in momentul concursurilor si ne dai raspunsul corect la o intrebare legata de programul filmelor INSPIRE!

The Fall Guy / Cascadorul – în avanpremieră din 24 aprilie la #InspireCinema

Este cascador și, la fel ca toți cei din comunitatea cascadorilor, este aruncat în aer, împușcat, prăbușit, aruncat prin geamuri și aruncat de la cea mai mare înălțime, totul pentru distracția noastră. Iar acum, proaspăt accidentat după un eveniment care aproape că i-a pus capăt carierei, acest erou din clasa muncitoare trebuie să dea de urma unei vedete de cinema dispărute, să rezolve o conspirație și să încerce să-și recâștige iubirea vieții sale, în timp ce își face în continuare meseria. Ce ar putea merge bine?

Programul complet al filmelor ce rulează în perioada 19-25 aprilie la Inspire Cinema îl găsiți aici: Program INSPIRE Cinema Craiova Mercur 26 Aprilie – 2 Mai – GAZETA de SUD (gds.ro)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *