Organizatorii UNTOLD anunță un nou nume din lineup-ul festivalului, un artist premiat cu un Grammy, DJ și producătorul de origine sud-africană, Black Coffee, unul dintre cei mai apreciați DJ/producători din cultura underground.

În 2023 a marcat o urcare de 14 locuri în Top 100 DJ Mag, unde ocupa locul 25.

În doar câțiva ani a devenit unul dintre cei mai vizibili DJ la nivel global, cu rezidențe în cele mai mari cluburi ale lumii, Hï Ibiza sau The Wynn (Las Vegas), dar și cu apariții live la cele mai mari festivaluri, peste 150 de evenimente într-un an, detalii care i-au consolidat statutul de icon în industria muzicii electronice. Black Coffee a spart barierele muzicale, reușind să combine, în piesele sale, percuția africană tradițională și sound-ul techno, rezultatul fiind un stil nou în muzica electronică, „Afropolitan House”.

La finalul anului 2023, Black Coffee a fost desemnat “Man Of The Year” de publicația britanică GQ, a avut primul show sold-out al unui artist sud-african în Madison Square Garden și a fost recompensat cu un premiu Grammy la categoria “Best Dance/Electronic Music Album” pentru “Subconsciously”.

Creatorii UNTOLD vor lansa pentru ediția din acest an un nou concept, Galaxy BackStage Pass, care va oferi fanilor, în cele patru zile de festival, o experiență VIP exclusivistă. Pachetul Galaxy BackStage Pass poate fi achiziționat de pe untold.com la prețul de 300 de euro (plus taxe), anunta organizatorii.

Festivalul UNTOLD are loc în perioada 8-11 august în Cluj-Napoca iar abonamentele sunt disponibile pe untold.com.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *