Cântăreaţa americană Billie Eilish a dezvăluit mai multe detalii despre noul ei album, care va fi probabil unul dintre materialele discografice importante ale anului 2024, informează Agerpres.

Artista a spus că cel de-al treilea disc al ei, „Hit Me Hard And Soft”, va fi lansat pe 17 mai fără niciun extras pe single în avans, pentru ca fanii să poată să asculte „tot albumul dintr-o dată”.

De asemenea, ea a dat publicităţii un plan de sustenabilitate creat pentru acest album, cu scopul de a îi minimiza impactul asupra mediului înconjurător.

Copiile pe vinil vor fi imprimate pe vinil reciclat sau vinil ecologic, iar toate ambalajele vor fi produse din materiale reciclate.

De asemenea, Billie Eilish va folosi cerneală brută, pe bază de plante, şi lacuri de dispersie pe bază de apă. Copertele albumului vor fi 100% reciclabile şi reutilizabile.

Billie Eilish, care este de mult timp o activistă de mediu, a declarat pentru revista Billboard că se simte obligată să acţioneze pentru a limita această problemă.

Carcasele casetelor cu noul album vor fi fabricate utilizând materiale reciclate, iar produsele promoţionale vândute în timpul turneului artistei pop vor fi create din resturi mai vechi, bumbac şi poliester organic sau reciclat şi coloranţi non-toxici.

Sursa foto: Facebook

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *