Category: NewsTag: , , , , ,

Beyonce, vedetă a muzicii pop şi R&B, a lansat primul ei album country, inspirat de statul său natal, Texas. Albumul evidenţiază influenţa afro-americană în acest popular gen muzical, care este apreciat de persoane cu opinii foarte conservatoare, noteaza Agerpres.

Cântăreaţa afro-americană, care este totodată actriţă şi femeie de afaceri, a lansat la miezul nopţii de joi spre vineri albumul „Cowboy Carter”, al doilea opus din trilogia ei „Renaissance”.

Beyonce este prima cântăreaţă de culoare care a reuşit să plaseze un single în topul country, un gen muzical foarte popular în Statele Unite şi care este asociat în mod tradiţional cu interpreţi albi şi de sex masculin.

În urma succesului de care s-au bucurat piesele sale „Texas Hold ‘Em”, un cântec pe ritmuri de banjo, şi „16 Carriages”, un single lansat cu ocazia Super Bowl pe 11 februarie, artiştii de culoare care abordează genul country speră să beneficieze la rândul lor de o mediatizare mai mare.

Din 1 aprilie, Beyonce poate fi ascultata la Radio Sud si cu noul sau single JOLENE, o varianta mai inflacarata a cantecului lui Dolly Parton, legenda a muzicii country. Melodia are 37 de variante, una dintre ele fiind interpretata de Miley Cyrus, nasa ei de botez fiind chiar Dolly.

Varianta lui Beyonce a fost bine primita de Dolly Parton si beneficiaza deja de videoclip.

Sursa foto: Facebook

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *