Primul lineup al Festivalului IntenCity, care se va desfășura în Craiova, în perioada 28-30 iunie 2024, include staruri internaționale și cele mai cunoscute nume din muzica românească, headlinerii anunțați pentru această ediție fiind Alan Walker, Dimitri Vegas & Like Mike și Helena Paparizou.

Atmosfera de la Sala Polivalentă se anunță a fi efervescentă și la această ediție. Seturi și ritmuri dinamice vor fi aduse în fața publicului de artiști internaționali, nume cunoscute din muzica românească, dar și tinere talente.

Până la acest moment sunt anunțați: CTC, Lora, Chicks Luv Us, Pascal Junior, Sllash & Doppe, Petre Stefan, Constanza Pucheta, Byga, Holy Molly, Gabrian, Jet Black, ZO și Minionu.

Lineup-ul pentru cele două scene urmează să fie completat în curând, cea de-a treia ediție a Festivalului IntenCity aducând la Craiova noi stiluri emblematice de muzică, surprize și activități adiacente, care vor oferi o experiență festivalieră unică.

Abonamentele pentru cele trei zile de festival pot fi achiziționate de pe https://iticket.ro/event/intencity-2024 și de la agenția Operei Române Craiova de la Sala Polivalentă din Craiova.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *