Category: NewsTag: , , , ,

Doi fani din New York ai Madonnei au dat-o în judecată pe vedeta pop pentru că şi-a început concertul cu întârziere. Aceştia au susţinut că „trebuia să se trezească devreme pentru a merge la muncă” a doua zi dimineaţă, potrivit The Guardian.

Spectacolul a fost anunţat că va începe la ora 20.30, dar Madonna nu a urcat pe scenă decât după ora 22.30, potrivit documentelor.

În momentul în care cei doi spectatori au plecat de la concert, după ora 1.00 dimineaţa, ei au avut probleme în a găsi transport şi au plătit mult mai mult pentru a ajunge acasă.

Din cauză că show-ul, care a avut loc în timpul săptămânii, s-a terminat târziu, nu au putut „să se ocupe de responsabilităţile familiale a doua zi”, se susţine în reclamaţie.

Acţiunea în instanţă urmăreşte să obţină statutul de acţiune colectivă pentru participanţii la alte spectacole din cadrul turneului „Celebration” care au început cu întârziere, inclusiv la două concerte ale Madonnei de la New York, din 14 şi 16 decembrie.

Detalii aici https://www.gds.ro/Magazin/2024-01-19/madonna-data-in-judecata-de-doi-fani-pentru-intarzierea-orei-de-incepere-a-unui-concert/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *