Category: NewsTag: , , , , , ,

Sezonul final al serialului „Succession” a câştigat, pentru a treia oară, premiul pentru cel mai bun serial dramă, după ce a mai primit această distincţie în 2020 şi 2022. În cursul serii de luni, „Succession” a obţinut şase premii, transmite agerpres.ro.

Distribuţia serialului a câştigat majoritatea premiilor pentru interpretare dramatică: cel dedicat celui mai bun actor pentru obraznicul familiei Kieran Culkin, cel pentru cea mai bună actriţă a ajuns la Sarah Snook, singura moştenitoare a familiei Roy, iar distincţia pentru cel mai bun actor în secundar i-a fost acordată soţului ei de pe ecran, Matthew Macfadyen.

Pe lângă cântecul de lebădă al „Succession”, Jennifer Coolidge a câştigat premiul pentru cea mai bună actriţă în rol secundar într-un serial dramă, „The White Lotus”, o satiră şic şi curajoasă despre ipocrizia celor bogaţi.

În ceea ce priveşte comediile, „The Bear” şi-a confirmat luni seară statutul de revelaţie, cu şase premii, la egalitate cu „Succession”.

Primul său sezon a câştigat premiul pentru cea mai bună comedie, precum şi cele pentru cea mai bună regie şi scenariu.

Vedetele sale, Jeremy Allen White (cel mai bun actor), Ayo Edebiri (cea mai bună actriţă în rol secundar) şi Ebon Moss-Bachrach (cel mai bun actor în rol secundar), au câştigat, de asemenea, majoritatea premiilor pentru actorie la categoriile dedicate comediei.

La categoria foarte disputată a mini-seriilor, limitată la un sezon, producţia Netflix „Beef” a dominat.

Această producţie a fost votată cea mai bună mini-serie şi a permis celor două vedete ale sale, Steven Yeun şi Ali Wong, să câştige premiul pentru interpretare.

Sursa foto: agerpres.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *