Category: News

Johnny Depp ar urma să „revină” în Pirații din Caraibe după ce a fost retras din franciză în 2018.

Depp a fost protagonistul principal în cinci filme Pirații din Caraibe în ultimii 15 ani și a făcut ceea ce se credea a fi ultima sa călătorie pe Perla Neagră în „Dead Men Tell No Tales”, care a fost lansat în 2017.

Dar o sursă a declarat pentru Poptopic că actorul, în vârstă de 59 de ani, a fost în discuții cu Disney pentru o „afacere de 300 de milioane de dolari” după ce a câștigat procesul de defăimare împotriva lui Amber Heard.

Persoana din interior a dezvăluit că cei de la Disney sunt interesați să repare relația cu Depp și au luat recent legătura cu el, scrie DailyMail.

Sursa a adăugat că un alt proiect este în lucru pentru Disney Plus. Aceștia au spus: „Se pare că înțelegerea este pentru ca Johnny Depp să se întoarcă în rolul lui Jack Sparrow în Pirații din Caraibe 6 și într-un serial Disney Plus despre primii ani de viață ai Căpitanului Perlei Negre”.

Ei au continuat: „Ceea ce pot să vă spun este că studioul a scris deja un proiect pentru un film despre Jack Sparrow, așa că ei speră foarte mult că Johnny îi va ierta și se va întoarce în rolul personajului său iconic”.

Disney l-a „condamnat” pe Depp în urmă cu câțiva ani

Starul din „Edward Scissorhands” a declarat anterior juriului că nu va mai lucra cu Disney după ce a fost eliminat din cel de-al șaselea film Pirații.

Echipa sa de avocați susține că Depp a pierdut un salariu de 22 de milioane de dolari după ce Heard a publicat în 2018 un articol de opinie în Washington Post care nu l-a identificat pe Depp, dar l-a catalogat în mod clar ca fiind un agresor domestic.

Depp a declarat că s-a simțit ca și cum ar fi fost „vinovat până la proba contrarie” cu directorii Disney.
Scenaristul scenariului original al filmului Pirații din Caraibe, Stuart Beattie, a fost primul care a confirmat public că studiourile Disney renunță la vedetă în 2018, în timp ce refac întreaga franciză.

 

sursa: alephnews.ro

foto: alephnews.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *