Category: News

Delegaţia Norvegiei la turneul final al Campionatului European de handbal pe plajă a fost amendată cu 1.500 de euro pentru că fetele au refuzată să mai joace ultimul meci în bikini, iar conducerea delegaţiei a hotărât să susţină demersul jucătoarelor.

Înaintea competiţiei din Bulgaria, Norvegia a solicitat schimbarea echipamentului, dar i s-a răspuns că reglementările prevăd ca „femeile să poarte bikini care nu trebuie să depăşească 10 centimetri pe lateral„.

Chiar dacă în primele partide au evoluat în bikini, în ultimul meci au îmbrăcat pantaloni scurţi, încălcare a regulilor care a atras o amendă de 1.500 de euro.

Norvegia a pierdut meciul cu Spania pentru locul 3, scor 0-2, iar campioană europeană a devenit Danemarca, 2-0 în finală cu Germania. Competiţia s-a disputat la Varna, în Bulgaria.

Nordicele au primit sprijin din partea delegaţiei Franţei, care anunţă că speră în schimbarea regulamentului şi anunţă că indiferent de consecinţe, naţionala cocoşului galic va juca la următorul turneu în ţinuta în care se simt bine fetele. Indiferent de consecinţe.

Am pierdut jucătorare din această cauză. Îmi spun că se simt inconfortabil, goale şi urmărite. Este un sport cu multă mişcare, iar bikini-ul este deosebit de incomod. Mai este un disconfort, de exemplu, în timpul menstruaţiei„, a declarat Valerie Nicolas, managerul Franţei.

 

sursa: digisport.ro

foto: digisport.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *