Category: News

PINK și fiul ei, Jameson Moon, au fost testați pozitiv în aprilie 2020, în timp ce soțul ei Carey Hart, cât și fiica lor, Willow Sage, au fost negativi.

Watch Pink's son Jameson make an adorable birthday wish | GMA

„A fost foarte, foarte rău și mi-am rescris testamentul”, a spus cântăreața în vârstă de 41 de ani lui Mark Wright, în cadrul show-ului Heart Radio. „Mi-am sunat prietena cea mai bună și i-am spus – trebuie să-i spui lui Willow cât de mult o iubesc. A fost foarte înfricoșător și rău”, a continuat Pink.

În acele clipe confuze, ea s-a gândit la mai multe întrebări, cum ar fi dacă a fost un părinte bun sau nu. „Ca părinte te întrebi – ce las copiilor mei, ce-i învăț? Vor reuși în lumea asta? Și ce le spun dacă asta este ultima oară când pot să le spun ceva?”

Everything You Need to Know About Pink and Carey Hart's Relationship

 

 

În mai anul trecut, artista a scris un eseu pentru NBC News, în care a reflectat asupra pandemiei, cât și asupra propriei sale experiențe cu virusul.

„Să lupt împotriva COVID-19, alături de fiul meu, a fost cea mai grea experiență din viața mea de mamă, atât în plan fizic, cât și în plan emoțional. După câteva săptămâni bune de la rezultatul negativ, fiul meu încă avea febră și nu se simțea bine. A fost înfricoșător, mai ales că nu știam ce urmează.”

Ea a mai notat și faptul că este recunoscătoare pentru toate resursele pe care le-a avut pentru a se pune pe picioare și este conștientă că nu toți oamenii au parte de un asemenea avantaj.

 

Sursa unsitedemuzica.ro

(Foto: abcnews.go.com)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *