Category: News

O piscină pentru cei cu poftă de adrenalină și fără rău de înălțime va fi inaugurată în mai la Londra, potrivit platformei de știri locale My London.

Sky Pool, cum a fost denumită, pare că plutește între blocurile pe care le unește, ca o pasarelă pe care o traversezi însă înot, nu la picior. Lungă de 25 de metri și situată la 35 de metri deasupra solului, între două blocuri de lux de lângă ambasada americană, în cartierul Nine Elms din sudul Londrei, Sky Pool este cel mai exclusivist loc unde poți înota, scrie My London.

Piscina, făcută din sticlă groasă de 20 de centimetri și umplută cu 148.000 de litri de apă, se află în Embassy Gardens, iar inginerii care au proiectat-o promit că înotătorii să vor simți ca și când plutesc deasupra orașului.

„Poți admira orașul în timp ce înoți. E ca și cum ai zbura deasupra lui”,spune Brian Eckersley, unul dintre inginerii care au creat Sky Pool. Zonă rezidențială de lux unde se află piscina mai cuprinde un spațiu comercial, spații de birouri, precum și baruri, restaurante și grădini.

Inaugurarea va avea loc pe 19 mai și va fi transmisă în direct la TV. Va exista și o echipa de acrobați, Acrobatix, care va susține un spectacol în noua piscină în timpul marii deschideri. Inițial, proiectul a început în Colorado, unde a fost construită piscina. Piscina a fost apoi dusă în Texas, iar după o călătorie de trei săptămâni peste Atlantic, a ajuns Olanda, de unde a fost transferată la Londra.

Sursa urban.ro

Foto: mylondon.news

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *