Category: News

Lungmetrajul „Wonder Woman 1984”, regizat de Patty Jenkins, cu Gal Gadot în rol principal, va fi lansat în preajma Crăciunului atât în cinematografe, cât şi online, a anunţat Warner Bros.

Filmul va avea premiera pe HBO Max în aceeaşi zi în care va începe să ruleze în cinematografele americane. El va fi disponibil pe platforma de streaming timp de o lună.

La nivel internaţional, unde HBO Max nu e disponibil încă, „Wonder Woman 1984” va debuta în cinematografe cu o săptămână mai devreme, pe 16 decembrie.

Lansarea „Wonder Woman 1984″ a fost amânată de mai multe ori din cauza pandemiei.

Decizia de a renunţa la premiera tradiţională este surprinzătoare, pentru că „Wonder Woman 1984” – cu un buget de 200 de milioane de dolari – era aşteptat să fie unul dintre filmele de mare succes ale anului, cu potenţialul de a depăşi pragul de încasări de 1 miliard de dolari.

„Wonder Woman” a fost unul dintre filmele cu cele mai mari încasări din 2017. El a generat peste 800 de milioane de dolari, la nivel global.

Continuarea, din distribuţia căreia fac parte Pedro Pascal, Kristen Wiig, Chris Pine, Robin Wright şi Connie Nielsen, era programată să ruleze în cinematografe de la 1 noiembrie 2019.

sursa: news.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *