Category: News

Filmările la noua peliculă din celebra serie „Jurassic Park’, care se va intitula „Jurassic World: Dominion’, se vor relua la mijlocul lunii iulie, în Marea Britanie, informează dailymail.co.uk. 

Chris Pratt and Bryce Dallas Howard saw "Get Out" together, and ...

Jurassic World" reste en tête du box-office en Amérique du Nord ...

Noua aventură petrecută în compania dinozaurilor este prima producție de anvergură filmată la celebrele studiouri Pinewood, situate în afara Londrei, după criza provocată de pandemie. Aceasta îi va avea în rolurile principale pe Bryce Dallas Howard (39 de ani) și pe Chris Pratt (41 de ani). Ei vor relua rolul lui Claire Dearing, respectiv al lui Owen Grady, pe care le-au jucat în „Jurassic World’ (2015) și „Jurassic World: Un regat în ruină’ (2018). Regia va fi semnată de Colin Trevorrow, scenaristul celor două filme de mai sus și regizorul primului dintre ele.

Actrița și regizoarea Bryce Dallas Howard a declarat că e foarte încântată să reia rolul lui Claire Dearing și că e sigură că filmările se vor desfășura cu maxime precauții, proprii acestei etape post-pandemie. „Comunicăm, toți, foarte mult și e limpede că nu ne-am fi întors niciodată la lucru dacă nu am fi fost în siguranță. Le facem pe toate treptat, iar eu sunt foarte recunoscătoare că pot lucra din nou’, a mai spus ea.

„Jurassic World: Dominion’ este al șaselea film din franciza începută în 1993, cu „Jurassic Park’ (regizat de Steven Spielberg), și va fi lansat în 2021. Turnajul său începuse în Canada, în luna ianuarie, dar filmările au fost, evident, oprite din cauza crizei. Actorii au fost trimiși atunci acasă, iar acum urmează să fie ținuți, preventiv, în carantină, timp de două săptămâni după sosirea în Anglia, înainte de începerea filmărilor.

Fanii francizei vor avea bucuria de a-i revedea în distribuția noii povești pe câțiva dintre protagoniștii primului film: Sam Neill (Alan Grant), Laura Dern (Ellie Sattler) și Ian Malcolm (Jeff Goldblum). Deși fiecare dintre ei a apărut în câte una din continuările filmului din 1993, este prima dată când cei trei actori joacă din nou împreună.

 

Sursa tvmania.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *