Street Delivery revine la Craiova, în perioada 6-8 septembrie, cu numeroase activități pentru craioveni. Evenimentul de anul acesta se desfășoară sub sloganul „Poezia e în stradă”.

Ediția de anul acesta va avea loc între 6 și 8 septembrie, pe strada Mihail Kogălniceanu. Strada va redeveni a oamenilor care vor avea parte de ateliere, concerte, proiecții de filme, dezbateri, recitaluri de poezie și multe alte surprize. Nu vor lipsi nici activitățile interactive, mâncarea bună și atmosfera relaxată cu care craiovenii deja s-au obișnuit.

Street Delivery aduce o nouă temă pentru craioveni

Ediția din acest an se concentrează pe artă, cuvânt, design, arhitectură, geografiile literare și metaforele orașului. Totul sub sloganul „Poezia e în stradă”, organizatorii vor să aducă o nouă doză de distracție și recreere.

Anul acesta, craiovenii se pot bucura de un program diversificat și multe surprize. De la conferințe, dezbateri, ateliere interactive pentru copiii, până la concerte live și street food.

Toți craiovenii vor fi informați cu tot ce se întâmplă în Craiova și nu numai, prin prezența unui stativ cu ziarele Gazetei de Sud, în calitate de partener media.

Street Delivery este un manifest urban care are loc pe străzile din România și este cunoscut și ca fiind cel mai influent eveniment de responsabilitate civică de la noi din țară.

Fondat în București în 2006 de către Fundația Cărturești și de Ordinul Arhitecților din România, conceptul a fost adoptat de-a lungul timpului în nouă orașe din România. Craiova s-a alăturat listei în anul 2018.

 

Sursa: gds.ro

Foto (Street Delivery Craiova)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *