Category: Concursuri

Concurs „ Câştigă un glucomtreu cu Pharma Plus

-REGULAMENT OFICIAL-

Art. 1 Organizator

ConcursulCâştigă un glucometru cu Pharma Pluseste organizat de Pharma Plus,SOCIETATEA PHARMA PLUS SRL, cu sediul în Craiova, str. Piata Unirii, Bl.N, Parter, telefon 0251 472 100 fax 0251 472 101, e-mail felician.munteanu@pharmaplus.ro, telefon dep. Contabilitate 0742 146 626 înregistrată la ORC sub nr.J16/227/2000, CUI RO13021447, având contul nr. RO83 INGB 0012 0000 2464 8911, deschis la INGBANK Craiova, reprezentată prin Lascu Petre-Francisc, cu functia de Administrator, denumită în continuare Organizator, in colaborare cu postul Radio Sud Craiova.

Art. 2 Drept de participare

La concurs pot participa toti ascultatorii care suna la Radio Sud si raspund corect la intrebarea anuntata pe post de catre redactorii muzicali ai Radio Sud.

Nu au dreptul de a participa la concurs angajatii partenerului media si organizatorului si rudele acestora de gradul I.

Art. 3 Procedura concursului

In perioada 19 – 22.04.2019, redactorii muzicali ai Radio Sud vor anunta pe post textul concursului si intrebarea. Persoanele care suna la Radio Sud si raspund corect la intrebarea anuntata pe post, castiga premiile oferite de organizator, trecute in Anexa 1.

Castigatorul isi va ridica premiul direct de la sediul organizatorului, in timp de 30 de zile de la castigarea acestuia.

Art. 4 Regulamentul oficial

Regulamentul oficial al concursului va fi pus la dispozitia participantilor, gratuit.

Participantii sunt obligati sa se conformeze si sa respecte prevederile prezentului regulament.

Art. 5 Incetarea concursului

Organizatorul poate decide intreruperea temporara sau incetarea desfasurarii concursului din diferite motive.

Concursul mai poate inceta in cazul aparitiei unui eveniment ce constituie forta majora.

Art. 6 Litigiile

Eventualele litigii aparute intre organizator si participantii la concurs se vor rezolva pe cale amiabila; in cazul in care aceasta nu va fi posibila, litigiile vor fi solutionate de instantele judecatoresti din Craiova.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *