Category: News

Turul Ciclist al Sibiului a ajuns la ediţia cu numărul 10

Turul Ciclist al Sibiului reunește anul acesta, în perioada 23 – 26 iulie 2020, 25 de echipe profesional-continentale, continentale și naționale, potrivit unui comunicat al organizatorilor care au anunțat confirmarea alăturării și pentru echipe Bora-hansgrohe și Alpecin-Fenix.

Două echipe de World Tour, şase echipe UCI Pro, 16 echipe continentale şi selecţionata României au confirmat participarea la ediţia aniversară a Turului Ciclist al Sibiului.

Echipa de World Tour Bora-hansgrohe a transmis o primă variantă de entry-list cu o echipă formată în jurul lui Pascal Ackermann, Patrick Konrad și Lennard Kämna.

 

LIVE VIDEO: Turul Ciclist al Sibiului 2019. Concurenții au de ...

 

La cea de 10-a ediţie a Turului Sibiului vor veni echipe de top, cele care de obicei fac legea în Tour de France, Il Giro sau La Vuelta, pentru a intra cât mai repede în ritm după pauza forţată. Deja şi-au anunţat intenţia de a participa team-uri care nu au mai venit în România.

 

Este posibil ca imaginea să conţină: unul sau mai mulţi oameni, cer, mulţime şi în aer liber

 

Vor fi prezenţi şi favoriţi ai publicului precum Serghei Țvetcov, cu noua sa echipă malaieziană Sapura, Eduard Novak, singurul ciclist care a participat la toate edițiile Turului Ciclist al Sibiului, şi chiar Eduard Grosu, care ar fi trebuit să fie la Jocurile Olimpice. 

Totodată, va fi un test pentru organizatorii cursei din Transilvania pentru a a aplica noile măsuri de protecţie la o competiţie internaţională.

La fel ca și în edițiile precedente, prologul competiției se va desfășura pe străzile din Sibiu, cu plecare din Piața Mare, urmând ca zilele următoare competiția să se mute în județ, cu ținte precum Bâlea Lac și Păltiniș.

Ediția a zecea a Turului Ciclist al Sibiului, care a fost amânată pentru 23-26 iulie 2020 ca să iasă din perioada restricțiilor Covid-19, va alinia la start cel mai bun pluton care a pedalat vreodată pe șoselele României.

 

 

 

 

Sursa sibiunews.net

(Foto: Facebook)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *