Category: News

Artista a lansat pe pagina ei de Instagram o scrisoare dură și asumată în care le vorbește criticilor, dar și fanilor, anunțându-i că lucrează deja la un nou album, material muzical care va fi lansat pe 5 septembrie 2020.

Lana, în primul rând, a ținut să transmită un mesaj puternic celor care au acuzat-o că „glamorizează abuzul”, în primele sale două albume „Born to Die” și „Ultraviolence.”

„Întrebare pentru cultură – acum că Doja Cat, Ariana, Camila, Cardi B, Kehlani, Nicki Minaj și Beyoncé au avut piese pe primul loc în topuri, melodii unde vorbeau despre cum să te simți sexy,  fără haine,  pot să mă întorc să cânt despre cum mă simt frumoasă atunci când iubesc, chiar dacă relația nu este perfectă, sau pot să dansez pentru bani sau să fac ce vreau, fără să fiu crucificată sau fără să mi se pună că glamorizez abuzul?”

N-a ezitat nici să-și exprime frustrarea pentru toate femeile scriitoare și artiste care au acuzat-o că-și romantizează relațiile abuzive. Ea susține că trebuie: „să existe un spațiu pentru femeile care se comportă și arată ca mine, genul de femeie care spune nu, dar bărbații aud da. ”

 

Sursa  unsitedemuzica.ro

(Foto: time.com)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *