Category: News
Eve Torres, fostă campioană la wrestling, acum în vârstă de 35 de ani, a postat pe contul său de Instagram un mesaj în care aminteşte că în 2009 Donald Trump a avut un comportament nepotrivit.
Pe atunci, Trump era doar un om de afaceri de succes şi participa la un eveniment WWE (World Wrestling Entertaiment). Momentul de care aminteşte Torres s-ar fi petrecut atunci când Donald Trump a făcut o fotografie alături de mai multe sportive.
Torres susţine că acel moment a fost de departe cea mai inconfortabilă situaţie în care s-a aflat alături de un bărbat necunoscut.
”Am făcut mii de poze cu bărbaţi, în baze militare, la evenimente de wrestling. Foarte puţini m-au strâns aşa tare cum a făcut-o preşedintele, fără să mă cunoască. Bineînţeles, atunci am crezut că e treaba mea să fiu o prezenţă vizuală plăcută, într-o fotografie cu un miliardar. De fapt, e greu pentru mine să văd aceste fotografii, pentru că-mi amintesc ce credeam despre mine în acel moment. N-am uitat de ‘pussy grabbing’, domnule preşedinte!”, a fost mesajul fostei sportive.
Eva Torres s-a retras din wrestling la finalul anului 2018. Americanca are acum o academie de jiu-jitsu şi lucrează ca antrenoare.

Sursa: www.mediafax.ro

Foto: www.life.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *