Category: News

Sunt multi oameni care spun despre poker ca reprezinta doar un joc de noroc, insa trebuie sa-l incerci prima data pentru a-ti da seama cata stiinta implica si cate abilitati trebuie sa ai ca jucator pentru a reusi. Romanul n-a fost niciodata genul care sa renunte usor la traditii, dar de un deceniu incoace, Texas Hold’Em-ul a substituit pokerul cu cinci carti in preferintele conationalilor

Si cum suntem in epoca tehnologiei, pokerul online este o modalitate excelenta de relaxare, de a-ti testa nervii, dar si de a incerca sa faci profit. Dar cum se joaca pokerul in mediul virtual, care-s cele mai importante sfaturi de urmat pentru a-ti dezvolta jocul si ce trebuie sa faci pentru a te asigura ca te bucuri de o experienta fericita?

Pokerul online, accesibil pentru toata lumea

Tot ce-ti trebuie, initial, pentru a te juca poker online este un cont creat pe un site licentiat ONJN. De regula, vorbim despre un proces destul de usor si care nu necesita mult timp. Cel mai bun sfat de inceput este sa nu iti incarci contul cu bani din prima, mai ales daca esti incepator. Prinde putina experienta si incearca sa te acomodezi cu interfata website-ului, totul pe bani virtuali.

Dar daca nu ai incercat niciodata Texas Holm’Em, prima dilema va fi: cum se joaca poker? La acest joc, castigatorul fiecarei maini este persoana care detine cea mai buna mana in momentul in care se arata cartile la sfarsitul mainii sau cel care face ultimul pariu la care nu se mai raspunde prin call (actiunea unui jucator de a egala cel mai mare pariu facut inaintea sa). Regulile jocului de poker nu sunt complicate, insa sunt multiple. Sunt destui termeni de specialitate care trebuie stapaniti inainte de a te duela cu jucatori mai experimentati.

In plus, in poker nu este vorba doar de reguli si noroc, ci si de “amprenta” umana. Asta face acest joc atat de special. Pentru a reusi in poker, ai nevoie sa fii disciplinat, concentrat la tot ce se intampla in jurul tau. Trebuie sa fii capabil sa-ti controlezi emotiile. Nu este usor sa fii de necitit atunci cand esti implicat intr-un pot important, dar si asta ii diferentiaza pe jucatorii buni de cei recreationali. Sigur, atunci cand vorbim de pokerul online, este mult mai usor sa-ti ascunzi emotiile in spatele unui monitor. Insa si actiunile repetitive reprezinta un risc pe care jucatorii dornici de progres nu si-l asuma.

Pokerul online sau cel traditional?

Traim intr-o perioada in care simtim ca nu ne mai ajunge timpul. De aceea, pokerul online rezolva una dintre marile probleme ale jucatorilor – timpul. In mediul virtual, chiar si turneele cu mii de jucatori inregistrati dureaza ore, nu zile. O mare diferenta fata de pokerul traditional, unde timpul de joc este sporit si de latenta miscarilor umane. Unii ar spune ca tocmai in asta sta farmecul pokerului, in faptul ca poti sa te uiti in ochii adversarului sau ca poti sa-l derutezi prin anumite grimase ori tresariri ale corpului. Dar pokerul online a reprezentat cu siguranta un pas inainte in evolutia acestui joc. Participarea este la doar o apasare de buton distanta si te poti juca de pe canapea. Nu mai trebuie sa calatoresti sau sa stai pe un scaun incomod timp indelungat.

La jocurile cash de poker, daca o camera este plina, poti s-o incerci pe urmatoarea. Si tot asa. In cazul pokerului live, sunt situatii in care trebuie sa astepti ore pana sa se elibereze un loc la masa.

Pokerul traditional iti ofera posibilitatea sa vorbesti la masa de joc, sa interactionezi cu persoanele aflate in preajma ta, in timp ce pokerul online pare, la o prima impresie, mai degraba pentru cei introvertiti. Dar in mediul virtual se foloseste limbajul jocului. Asta deoarece pot sa fie la masa noua jucatori din noua tari distincte. Jocul online uneste intr-un singur loc oameni din zone opuse ale planetei, ce au culturi diferite.

Nu se poate spune cu exactitate daca pokerul online este o optiune mai buna decat pokerul traditional. Stim doar ca sunt diferite, insa amandoua raspandesc un singur concept, acela de unitate, indiferent de sex, religie sau valori sociale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *