Category: News

Serios, Pokemon, Frozen, Toy Story, Shrek vin cu noi povești. Cele mai bune vești vin din faptul că Regele Leu, Dumbo și Doamna și Vagabondul primesc îmbunătățiri majore pentru a face filmele cât mai bune.

Totuși, s-ar putea ca nu toate să fie atât de reușite. Însă, puțin noroc și câteva voci foarte bune distribuite în filme ne vor face să retrăim bucuria filmelor copilăriei sau să descoperim lumea fantastică a desenelor animate.

The Lion King (Regele Leu)

Dacă nu ai crescut în anii 90 trebuie neapărat să vezi originalul înainte de a merge la cinema. Sigur te va emoționa foarte tare! Totuși, lumea are mici emoții după apariția trailerului. Nimeni nu va fi la fel de bun ca Jeremy Irons pentru vocea lui Scar, însă avem încredere că Chiwetel Ejiofor va da personajului rău câteva nuanțe noi. Restul casting-ului este foarte bun. Donald Glover (Simba), Billy Eichner și Keegan-Michael Key (Timon și Pumbaa) și James Earl Jones reprezentându-l pe Mufasa. În plus, din ce se vede din trailer, imaginile arată strălucitor și povestea o să ne facă să plângem la fel cum făceam când eram copii și vedeam pentru prima oară The Lion King.

A apărut și al doilea trailer ce ne oferă ce așteptam, Beyonce fiind vocea Nalei. Vocea ei este superbă, leul pe care-l joacă arată perfect, deci sperăm că va aduce o schimbare în bine împreună cu unele modificări ale poveștii. De asemenea, ar fi bine să introducă un mesaj despre importanța salvării speciilor din cauza schimbărilor climatice pentru a fi și foarte educativ pentru generațiile mai tinere.

 

Continuarea pe: www.elle.ro

sursa foto: elle.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *