Category: News

Cu experienta solida acumulata pe pietele internationale, acolo unde a ajuns la un portofoliu de peste 5000 de clienti activi din 147 de tari, firma doljeana THC Projects a anuntat lansarea website-ului THC.ro, prin prisma careia va „ataca” in mod dedicat piata romaneasca de servicii web. In paralel cu THCServers.com (platforma internationala care si-a dovedit deja succesul), va fi dezvoltata asadar varianta in limba romana, cu servicii premium dedicate pietei nationale.

 

„Cand am lansat serviciile de web hosting pentru pietele globale, in Romania nu exista inca o piata matura care sa poata aprecia calitatea serviciilor de gazduire web la nivel premium si am evitat sa activam intr-un sector in care sa ne axam doar pe preturi. In prezent, consideram mediul de business din tara noastra mult mai promitator. Companiile inteleg tot mai bine ca au nevoie de servicii web de calitate superioara, pentru a-si proteja mai bine proiectele si pentru a avea clienti multumiti. Suntem capabili sa livram hosting web, dar si alte servicii la cel mai inalt nivel de calitate, oferim flexibilitate si in acelasi timp preturi mici”, explica reprezentantii firmei doljene.

 

Gazduire web premium si mai mult decat atat

 

THC Projects pune practic la dispozitia clientilor din Romania experienta sa internationala, dorind sa sprijine business-ul de succes din tara noastra. Printre avantajele pachetelor de web hosting se remarca uptime-ul de peste 99,9% si serviciul de suport clienti non stop, asigurat in limba romana, precum si in limba engleza. Portofoliul companiei include in principal gazduire web, dar si domenii web, design web si securitate web. Se pot livra asadar solutii complete, adaptabile in functie de specificul de business.

 

Este de asteptat ca cele mai multe solicitari pe piata romaneasca sa vina din sectorul de comert electronic. Aici se observa cea mai mare efervescenta, cu o multime de start-up-uri care incearca sa castige cota de piata in diverse domenii. Pe unele nise retailul online este deja destul de aglomerat, iar a rezista cu bine in aceasta piata inseamna sa folosesti solutii premium care sa iti permita o prezenta web de inalta calitate. Cei de la THC Projects detin servere in mai multe datacenter-uri la nivel global, inclusiv in Romania, chiar in judetul Dolj – un element foarte important pentru magazinele online romanesti a caror activitate este in principal la nivel national. Se poate oferi astfel hosting ieftin de la thc.ro, cu o multime de avantaje la pachet.

 

Un business in dezvoltare permanenta

 

„Misiunea THC.ro este de a crea cea mai buna experienta de gazduire si de a o imbunatati in mod constant. La nivel de echipa, avem in spate peste 16 ani de experienta in domeniul IT & design si dorim sa contribuim activ la dezvoltarea visurilor antrepenoriale din Romania. Fie ca achizitionam hardware now, software de ultima generatie sau ne optimizam competentele, tot timpul cautam sa fim mai buni! Utilizand tehnologie de ultima ora si avand un datacenter propriu, ne permitem sa furnizam gazduire rapida la preturi minime,” spune Catalin Florica, CEO al THC Projects.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *