Category: News

Lansat in urma cu 9 ani in Polonia, programul “2+2 Scoala de Matematica” a devenit rapid un centru de referinta in matematica pentru copiii din Europa Centrala si de Est. Astazi sunt peste 80 de centre deschise in Polonia, Cehia, Croatia, Ungaria, Serbia, Ucraina sau Bosnia.

In Romania, matematica este considerata plictisitoare, abstracta, lipsita de creativitate, complexa si foarte greu de inteles si care trebuie invata “ca atare” la scoala sau la meditatii.

Credem cu tarie ca matematica merita o alta abordare, o alta tehnica de predare si cu siguranta merita mai multa atentie din partea copiilor nostri.

In luna martie, primul centru educational “2+2 Scoala de Matematica” din Romania isi deschide portile in Craiova.

Misiunea noastra este sa imbunatatim cunostintele de matematica si gandire logica pentru copiii cu varsta intre 4 si 16 ani, printr-o metoda de predare unica bazata pe interactivitate, creativitate, jocuri distractive matematice si aplicabilitatea matematicii in viata cotidiana, iar rezultatul nu poate fi altul decat un copil agil care isi dezvolta inteligenta, creativitatea, stima de sine, curajul, spiritul de initiativa, cu o gandire analitica care cauta solutii, nu scuze, si totul prin joaca, interactiune si voie buna.

Avem 5 programe de lucru adaptate copiilor in functie de nivelul cunostintelor si varsta:

  1. 2plus2 Standard: curs standard, adaptat programei educationale din Romania pentru copiii aflati in clasele I-VIII. Folosim manualele scolare si multe alte materiale suplimentare astfel incat sa invatam si sa intelegem matematica experimentand si jucandu-ne;

  2. Matematica pentru Avansați: presupune utilizarea de materiale suplimentare pentru elevii care participa la concursurile de matematica sau olimpiade;

  3. 2plus2 S.O.S.: cand matematica iti pune probleme la scoala, noi iti vom demonstra ca poate fi usor de inteles, printr-o abordare diferita, interactiva si distractiva;

  4. 2plus2 Examen: examenele la matematica nu mai sunt motive de stres;

  5. Micul Pitagora: copiii cu varsta cuprinsă intre 4 și 6 ani invata matematica si isi dezvolta gandirea logica prin jocuri specifice si materiale bine alese.

Programul “2+2 Scoala de Matematica” a fost adus in Romania de Happy Kids Academy, Centru Educational care pune la dispozitia elevilor din Craiova o gama larga de cursuri, ateliere si activitati care ajuta la formarea si dezvoltarea abilitatilor de viata si in acelasi timp aduc bucurie.

Happy Kids Academy pune la dispozitie urmatoarele servicii in Craiova : after school, cursuri si ateliere pentru copii, kids club si petreceri pentru copii.

Pentru inscrieri si informatii:

Adresa : Str. Macului nr. 1A, etaj 1, Craiova – zona SIF Oltenia

Telefon : 0751.182.416

Website : www.happykids-academy.ro

Facebook : www.facebook.com/happy.kids.academy.craiova

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *