Category: News

Se spune că iarba îți îmbunătățește viața sexuală, dar adevărul este că nu există suficiente studii care să demonstreze acest lucru.

Eticheta negativă pe care o purta cândva marijuana s-a mai șters. Astăzi, pe internet și nu numai apar tot felul de teorii care spun că iarba îmbunătățește sexul – în pofida cercetătorilor a căror concluzii sunt ceva mai complexe. Studiile arată că marijuana ar putea avea efecte majore asupra demografiei. Mai mult, ele arată că iarba ar putea avea efecte negative asupra ciclului menstrual, ar putea reduce calitatea spermei și ar putea să facă mai dificilă atingerea orgasmului.

Cu toate astea, există multe testimoniale de la oameni care jură că lubrifianții pe bază de cannabis face ca orgasmele să dureze mai mult. „Pentru multe dintre lubrifiante, e mai mult hype sau reacții reale?”, a zis ginecologista Melanie Bone. „Singura modalitate prin care putem ști este prin studiu”. Problema este că studiile de acest gen sunt cam rare.

Încă nu este clar, așadar, dacă aceste produse pot fi de ajutor sau nu. Spre exemplu, mai multe lubrifiante cu iarbă conțin unei de cocos – și nimeni nu știe dacă efectele pozitive promise din testimoniale se datorează cannabisului sau uleiului de cocos. Totodată, nimeni nu știe ce efecte negative ar putea apărea în urma folosirii lubrifiantelor cu iarbă.

Un studiu realizat de economista Michele Baggio de la University of Connecticut arată că, pe măsură ce marijuana este legalizată în mai multe state, ratele de nașteri cresc cu patru pe trimestru pentru fiecare 10.000 de femei de vârstă fertilă.

Experții sunt totuși de părere că este nevoie de mult mai multe studii pentru a înțelege mai profund efectele pe care iarba le are asupra vieții sexuale a oamenilor. „Trebuie să începem să ne gândim la consecințele neintenționate [ale marijuanei asupra vieții sexuale]”, a subliniat Baggio.

sursa: playtech.ro

(Foto: playtech.ro)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *