Category: News

Dacă mormintele din Cimitirul Vesel din Săpânța ți se par originale, înseamnă că nu l-ai văzut pe cel al unei tinere din Rusia remarcabil printr-un iPhone.

O rusoaică decedată le-a adus celor de la Apple cel mai mare tribut pe care și-l puteau imagina vreodată. Femeia a primit o piatră de mormânt de un metru și jumătate în forma iPhone-ului ei preferat.

Piatra de mormânt a Ritei Shameeva care avea 25 de ani a reușit să întoarcă capetele oamenilor care treceau prin cimitirul orașului Ufa. Monumentul realizat în forma unuiiPhone este construit din bazalt și prezintă o imagine a femeii decedate.

Acesta ar fi fost instalat de tatăl ei îndurerat Rais Shameev, după moartea sa din 2016, care are o cauză necunoscută. Bărbatul nu a făcut comentarii despre mormântul neobișnuit.

Piatra funerară bizară se înalță peste celelalte morminte obișnuite din cimitirul Yuzhnoye. Producătorul de pietre funerare Ilgam Galliulin a negat că ar fi fost responsabil pentru designul mormântului.

„Tatăl meu și cu mine facem monumente la comandă. Dar am văzut acest mormânt neobișnuit abia săptămâna trecută”, a declarat acesta. Cu toate acestea, se crede că piatra ar fi fost realizată de o companie din Siberia care oferă astfel de „accesorii”.

În ceea ce o privește pe Rita, nu știm prea multe lucruri despre ea, cu excepția faptului că era un călător avid și avea prieteni în Germania. Însă, cel mai probabil, femeia a iubit atât de mult compania Apple, încât a cerut să i se facă o piatră funerară în formă de iPhone. Sau, poate, aceasta a fost decizia tatălui său, care știa cât de mult îndrăgea aceste telefoane.

Oricum ar fi fost, mormântul este unul dintre cele mai ciudate din lume și să sperăm că nu are potențialul de a da naștere unui trend dubios.

sursa: playtech.ro

(Foto: playtech.ro)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *