Category: News

Bella Hadid este adepta nudurilor și chiar și a culorilor mai îndrăznețe, vampy, însă aproape niciodată nu o vedem cu nuanțe de roșu pe buze. Nu este pură întâmplare, iată de ce Bella Hadid nu poartă ruj roșu aproape niciodată.

Dacă ai întreba un make-up artist care este cel mai sexy look pe care îl poți obține în doar câteva minute, ți-ar spune un machiaj cat-eye asortat unui ruj roșu intens. Totuși, rujul roșu nu este pentru toată lumea, iar asta ne-o demonstrează chiar Bella Hadid. Fotomodelul nu poartă ruj roșu și a dezvăluit care este motivul.

Bella Hadid a zburat la New York pentru un shooting cu revista Allure, pentru care a încercat cele mai îndrăznețe nuanțe de ruj. Cu această ocazie, Bella a dezvăluit și de ce nu poartă ruj roșu aproape niciodată.

„Probabil m-ați văzut de vreo cinci ori cu ruj roșu. Sunt foarte nesigură în legătură cu el”, a dezvăluit fotomodelul. „Întotdeauna port nuanțe nude și culori mai închise, însă acest shooting m-a făcut să ies foarte mult din zona mea de confort”, a explicat Bella.

În numărul de septembrie al revistei Allure, Bella poate fi văzută purtând ruj roșu pe buze în cadrul shooting-ului. Imaginile sunt de vis, bineînțeles, căci nu aveam vreo îndoială că există vreo nuanță de ruj care să nu o avantajeze pe Bella Hadid.

Iar dacă în general evită această culoare, Bella are și un look preferat când vine vorba de buzele ei. „În ultima vreme m-am concentrat pe conturul de buze, foarte exagerat, împreună cu un lip gloss”, a explicat ea.

Iar dacă în viața de zi cu zi decide ea ce makeup look va purta, ei bine, și pe covorul roșu tot ea decide. „Cred că singura dată când pot fi eu însămi este atunci când îmi pot realiza look-urile pentru covorul roșu. Mă asigur că toată lumea știe deja până ajung acolo, exact care este moodul și exact ce vom face când am proiecte de presă, așa că iau asta mai în serios decât orice altceva”, a explicat fotomodelul.

sursa: glamour.ro

foto: harpersbazaar.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *