Category: News

Luc Besson este acuzat de violenţe sexuale de patru femei, iar cineastul francez „neagă categoric” acuzaţiile şi spune că va colabora cu autorităţile pentru a-şi demonstra nevinovăţia, potrivit gala.fr.

În urmă cu două luni, o tânără actriţă l-a acuzat pe Luc Besson de viol.

În prezent, numărul femeilor care îl acuză pe regizor de abuzuri sexuale se ridică la patru. Astfel, o directoare de casting în vârstă de 49 de ani a declarat pentru site-ul francez Mediapart, luni seară, că a fost atacată sexual de Besson ori de câte ori a urcat în lift împreună cu acesta şi că i-a cerut favoruri sexuale şi pe platourile de filmare.

Alte două femei îl acuză pe cineast de „comportament sexual nepotrivit”.

Avocatul regizorului a declarat despre afirmaţiile primei femei că sunt „acuzaţii fanteziste”, iar, marţi, într-un nou comunicat, a negat şi restul faptelor.

Autorităţile franceze spun că, deocamdată, nu au primit noi reclamaţii oficiale privind acest subiect.

În ceea ce priveşte acuzaţia de viol, actriţa în vârstă de 27 de ani a spus anchetatorilor că a avut o relaţie marcată de împăcări şi despărţiri cu regizorul în vârstă de 59 de ani şi că a acceptat să facă sex cu acesta pentru a obţine roluri.

Violul ar fi avut loc în luna mai, într-un hotel de lux din Paris. Actriţa, care a făcut ulterior analize medicale ce au dovedit că nu fusese drogată în timpul presupusei fapte, a mai declarat că regizorului „îi plăcea să o facă să sufere în timpul actului sexual”, uneori până la sângerare.

sursa: mediafax.ro

(Foto: firstpost.com)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *