Category: News

Cântăreaţa pop americană Ariana Grande şi starul emisiunii „Saturday Night Live” Pete Davidson s-au logodit după o relaţie de mai puţin de o lună.

Relaţia celor doi artişti, în vârstă de 24 de ani, a început în urmă cu mai puţin de o lună. Cei doi şi-au făcut tatuaje simbolice şi au publicat mesaje despre ei pe conturile lor de pe reţelele de social media. Potrivit site-ului Us Weekly, prietenii celor doi spun că Grande şi Davidson „se potrivesc perfect”.

„Nu se grăbesc să se căsătorească. Prietenii lor sunt încântaţi şi îi sprijină”, a declarat o sursă pentru Us Weekly. Potrivit site-ului Us Weekly, prietenii celor doi spun că Grande şi Davidson „se potrivesc perfect”. „Nu se grăbesc să se căsătorească. Prietenii lor sunt încântaţi şi îi sprijină”, a declarat o sursă pentru Us Weekly. Grande a început relaţia cu Davidson la scurt timp după ce s-a despărţit de rapperul Mac Miller.

Cântăreaţă şi actriţă, Ariana Grande-Butera şi-a început cariera în 2008, în spectacole pe Broadway, şi a jucat şi în seriale marca Nickelodeon. Cu o voce comparabilă cu cea a lui Mariah Carey, Grande, nominalizată de patru ori la Grammy, a lansat trei albume de studio până în prezent şi a fost premiată, printre altele, cu trei American Music Awards, trei MTV Europe Music Awards şi un MTV Video Music Award.

Pe 22 mai 2017, în timpul unui concert pe care îl susţinea în oraşul britanic Manchester, un britanic de cetăţenie libiană a detonat un dispozitiv explozibil improvizat. În urma atentatului au murit 22 de oameni, iar alţi 59 au fost spitalizaţi. Statul Islamic a revendicat incidentul.

sursa: mediafax.ro

foto: mediafax.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *