Category: News

Trupele Bon Jovi şi Cars s-au reunit la ceremonia de includere în Rock and Roll Hall of Fame, eveniment ce a avut loc în în oraşul Cleveland din statul american Ohio, informează Agerpres.

Trupa Bon Jovi a avut mare succes în anii 1980 cu piese precum „You Give Love a Bad Name” şi „Livin’ on a Prayer”. Cel de-al treilea album de studio al formaţiei americane, „Slippery When Wet”, lansat în 1986, este cel mai bine vândut material discografic din istoria grupului. Printre piesele de succes lansate în ultimii ani de Bon Jovi se află single-uri precum „It’s My Life” şi „Have a Nice Day”.

Solistul formaţiei americane, Jon Bon Jovi, şi colegii lui de trupă s-au reunit pe scenă cu chitaristul Richie Sambora pentru prima dată după 2013 – când Richie Sambora a părăsit formaţia – şi au interpretat împreună unele dintre cele mai cunoscute piese din repertoriul grupului Bon Jovi.

Trupa Cars şi-a lansat primul album în 1978. Acel disc a inclus piese foarte bine primite de public, precum „Just What I Needed” şi „My Best Friend’s Girl”. Formaţia a avut din nou succes, un an mai târziu, cu albumul „Candy-O”, ce a inclus single-uri precum „Let’s Go” şi „Its All I Can Do”. Recitalul susţinut de trupa Cars sâmbătă seară în Cleveland a marcat, de asemenea, una dintre rarele ocazii în care membrii acestei trupe emblematice s-au reunit pe scenă.

Ceilalţi artişti care au fost incluşi în Rock and Roll Hall of Fame sâmbătă seară au fost trupele britanice Dire Straits şi The Moody Blues, dar şi cântăreaţa, textiera şi activista americană pentru drepturi civile Nina Simone, care a murit în 2003. Sister Rosetta Tharpe, o cântăreaţă americană, textieră şi chitaristă, care a murit în 1973, a fost recompensată cu un premiu postum, atribuit pentru influenţa deosebită pe care artista americană a avut-o asupra anilor de început ai muzicii moderne. Citiţi articolul complet pe www.agerpres.ro.

(Foto: thejakartapost.com)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *