Category: News

George R.R. Martin a putea fi cel mai lent scriitor de romane din istoria recentă. În timp ce John Grisham publică o carte nouă în fiecare an, R.R. Martin se pare că și-a făcut un scop în viața de frustrarea fanilor Game of Thrones. Îndrăgitul serial este creat pornind de la o serie de romane intitulate A Song of Ice and Fire, iar cea mai recentă carte a apărut în 2011, deși autorul nu s-a ferit să afirme, încă de la momentul respectiv, că vor mai exista două romane, până când vom afla finalul poveștii.

În timp ce serialul  se va încheia anul viitor, cei care preferă să citească poveștile personajelor preferate, vor mai avea de așteptat cel puțin un deceniu pentru a afla cum și-a imaginat George R.R. Martin destinul familiilor din Urzeala Tronurilor. Dacă nu știi, serialul s-a distanțat destul de mult de materialul sursă care a stat la baza primelor 4-5 sezoane, iar șansele ca romanele lui R.R. Martin să se încheie precum cel mai piratat serial din toate timpurile, sunt infime către inexistente.

Trecând însă peste detaliile de fond, dacă tot nu va apărea The Winds of Winter în 2018 și nu avem nici o estimare pentru lansarea sa, ne putem bucura de altă carte a lui Martin. Autorul a anunțat că va apărea în curând, până la finele acestui an, o carte intitulat Fire & Blood. Aceasta este menită să te ajute să înțelegi mai bine întreaga istorie a familiei Targaryen, din care face parte din Daeneris Targaryen. Anunțul a fost făcut pe blogul său personal, Live Journal și se pare că va include o serie stufoasă de povești originale care nu au mai apărut niciodată în altă parte. În privința seriei principale de cărți A Song of Ice and Fire, după The Winds of Winter, seria se va încheia cu A Dream of Spring la o dată necunoscută.

sursa: playtech.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *