Category: News

-REGULAMENT OFICIAL-

Art. 1 Organizator

ConcursulCastiga o sedinta foto de Valentine’s Day!” este organizat de Bogdan Mitrica-BMEXPOSURE SRL-D, J16/1785/2014; CUI 33805502, Craiova, Dolj

reprezentata prin Bogdan Mitrica, denumita in continuare Organizator si Radio Sud (Media Sud Europa SA), in calitate de partener media.

Art. 2 Drept de participare

La concurs pot participa toti ascultatorii care suna la Radio Sud si raspund corect la intrebarea anuntata pe post de catre redactorii muzicali ai Radio Sud.

Nu au dreptul de a participa la concurs angajatii partenerului media si organizatorului si rudele acestora de gradul I.

Art. 3 Procedura concursului

In perioada 13.01.2017- 14.02.2017, redactorii muzicali ai Radio Sud vor anunta, in fiecare zi de concurs, textul specific si parola zilei. Persoanele care suna la Radio Sud si  raspund corect la intrebarea anuntata de moderator pe post castiga premiul. Concursul este anuntat zilnic, in functie de grila de programe a radio-ului, si extragera castigatorului se va realiza in data de 14 februarie.

Castigatorul isi va ridica premiul-o sedinta foto pentru un cuplu, realizata in orice locatie gratuita din Craiova. Premiul poate fi consumat in termen de 90 de zile de la declararea castigatorului si data este stabilita de comun acord cu Bogdan Mitrica, in functie de timpul sau disponibil. Fotografiile sunt editate (corectii standard, luminozitate, temperatura
de culoare, contrast, reincadrare, etc) si livrate pe suport electronic sau via e-mail, wetransfer la termenul oferit de fotograf.

Art. 4 Regulamentul oficial

Regulamentul oficial al concursului va fi pus la dispozitia participantilor, gratuit.

Participantii sunt obligati sa se conformeze si sa respecte prevederile prezentului regulament.

E-mail: contact@mitrica.com Tel.: 0729954550

Art. 5 Incetarea concursului

Organizatorul poate decide intreruperea temporara sau incetarea desfasurarii concursului din diferite motive.

Concursul mai poate inceta in cazul aparitiei unui eveniment ce constituie forta majora.

Art. 6 Litigiile

Eventualele litigii aparute intre organizator si participantii la concurs se vor rezolva pe cale amiabila; in cazul in care aceasta nu va fi posibila, litigiile vor fi solutionate de instantele judecatoresti din Craiova.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *