Justin Timberlake va fi cap de afiș la Electric Castle 2025, au anuntat organizatorii celei de-a 11- a ediții, ce va avea loc în 2025 între 16 și 20 iulie pe emblematicul domeniu al castelului Banffy din Bonțida, de langa Cluj.

Odată cu epuizarea ofertei Early Bird, pe 10 octombrie 2024, abonamentele pentru Electric Castle 2025 pot fi cumpărate la prețuri între 139 de Euro (General Acces) și 249 Euro (Premium), plus taxe. Organizatorii păstrează oferta specială pentru festivalierii sub 21 de ani, cu prețul abonamentului la 109 Euro.

Cântăreț, compozitor, actor și producător american, născut în Memphis, Tennessee, Justin Timberlake este cunoscut pentru cariera sa solo de succes în muzica pop și R&B, dar și ca membru al trupei NSYNC, una dintre cele mai populare formații de băieți din anii ’90 și începutul anilor 2000, scrie G4Media, care a anunțat mai întâi prezența acestuia la ediția de anul viitor de la Electric Castle.

După ce trupa NSYNC s-a destrămat, Timberlake și-a început cariera solo cu succes, lansând albume premiate, cum ar fi „Justified” (2002), care include hituri precum „Cry Me a River” și „Rock Your Body”. De-a lungul carierei sale solo, el a continuat să lanseze piese de succes, precum „SexyBack”, „My Love”, „What Goes Around… Comes Around” și „Mirrors”.

Pe lângă cariera sa muzicală, Timberlake a avut și o carieră de succes în cinematografie, jucând în filme precum „The Social Network” (2010), „Friends with Benefits” (2011) și „Trolls” (2016), pentru care a și compus piesa „Can’t Stop the Feeling!”.

A câștigat numeroase premii, inclusiv Grammy Awards și MTV Video Music Awards.

 

Sursa: hotnews.ro

Sursa foto: Facebook