Cea de-a 13-a ediție Summer Well Festival va avea loc în perioada 9-11 august 2024 la Domeniul Știrbey din Buftea, un spațiu emblematic pentru festival, care găzduiește evenimentul încă de la debut. Printre headlineri se numără Royal Blood, Keane, Nothing But Thieves și Two Doors Cinema Club.

 Biletul poate fi prezentat în format electronic sau fizic. Important este ca fiecare participant să aibă asupra lui biletul (de ex. nu pe telefonul însoțitorilor).

Vizitatorul va primi personal o brățară la sosirea la festival, la intrare, în schimbul biletului. Înainte de începerea festivalului, îți poți schimba biletul cu o brățară la Orange Shop Victoriei, Orange Shop Băneasa Shopping City, Orange Shop Orhideea.

Poți să-ți ridici brățara personal DOAR de la magazinele Orange unde brățara îți va fi pusă pe mână. De asemenea, îți poți comanda brățara din aplicația Tazz (până la 2 brățări/comandă). Biletul poate fi preschimbat înainte de festival doar de către posesorii de abonament.

Brățările pentru festival vor avea pe spate un cod PIN. Cu acesta poți realiza top-up-ul online, pe site-ul festivalului și adaugă suma de bani dorită pe brățară. Brățara poate fi încărcată și la punctele de încărcare de pe site-ul festivalului, în numerar sau prin card.

 

Sursa: infomusic.ro