Asculta Radio Sud Craiova, participa la concursuri si mergi gratuit la cinema! Poti castiga 2 invitatii de cate o persoana/concurs, ce iti ofera intrare gratuita la unul dintre filmele ce ruleaza la Inspire Cinema Mercur Craiova, daca suni la 0251 419 366 in momentul concursurilor si ne dai raspunsul corect la o intrebare legata de programul filmelor INSPIRE!

Boy Kills World / Distrugătorul lumii Avanpremiera

Regia: Moritz Mohr

Cu: Bill Skarsgård, Jessica Rothe, Michelle Dockery, Brett Gelman

Gen Film: Actiune, Thriller

Durată: 116 min

Rating: IM 18

Skarsgård joacă rolul lui „Boy”, care jură să se răzbune după ce familia sa este ucisă de Hilda Van Der Koy (Janssen), matriarha dementă a unei dinastii post-apocaliptice corupte care l-a lăsat pe Boy orfan, surd și fără voce.

Condus de vocea sa interioară, una pe care a cooptat-o din jocul său video preferat din copilărie, Boy se antrenează cu un șaman misterios (Ruhian) pentru a deveni un instrument al morții și este eliberat în ajunul sacrificării anuale a disidenților.

Programul complet al filmelor ce ruleaza in perioada 3- 9 mai la Inspire Cinema Craiova il gasiti aici: Program INSPIRE Cinema Craiova VIP Electroputere 3 – 9 Mai – GAZETA de SUD (gds.ro)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *