Actorii Cosmin „Micutzu” Nedelcu şi Adrian Nicolae sunt protagoniştii primului afiş al comediei „Klaus & Barroso”. Lungmetrajul scris de Adrian Nicolae, Cosmin „Micutzu” Nedelcu şi Bogdan Theodor Olteanu – un trio denumit Grupa B -, a fost filmat în august la Bucureşti şi va ajunge în cinematografe din 16 ianuarie 2024, distribuit de Forum Film.

Afişul filmului a fost realizat de WOPA Communication şi îi prezintă pe  Cosmin „Micutzu” Nedelcu şi Adrian Nicolae într-o ipostază amuzantă – după o fotografie semnată de Alex Gâlmeanu.

Klaus (Adrian Nicolae) este un barman combinator, nevoit să plătească o datorie urgentă, iar  fratele său, Barroso, este un bodyguard iute la mânie, care se vede nevoit să-l ajute să  organizeze o petrecere a burlacilor fără ştirea patronilor clubului în care lucrează. Trebuie să le facă pe plac invitaţilor care sunt o adunătură colorată de corporatişti (Alexandru Ion, Cezar Antal, Rolando Matsangos, Vlad Drăgulin, Vlad Brumaru, Carol Ionescu, Codrin Boldea), să gestioneze un moment artistic susţinut de o dansatoare (Mădălina Craiu), discuţiile cu patroana (Victoria Raileanu) sau cu vecinul nesuferit (Şerban Pavlu).

Din distribuţie mai fac parte: Alin Florea, Mădălina Stoica, Bogdan Farcaş, Cătălin Nicolau, Alex Mircioi.

Sursa: www.news.ro