În lumea educației, îndrăzneala și determinarea sunt calități de preț care pot face diferența între succes și eșec. Acest lucru a fost dovedit încă o dată de către tinerii din centrul SmartyKids Craiova-Centru, talentați și curajoși, reprezentanți ai Craiovei și ai României, care au participat la Campionatul Internațional de Aritmetică Mentală HORUS 8 din Barcelona.

Competiția a fost una cu adevărat intensă și au participat 300 de copii din țări precum Armenia, SUA, Olanda, Arabia Saudită, Elveția, Egipt și Bulgaria. Cu un total de 160 de calcule de rezolvat în doar 10 minute, presiunea a fost imensă pentru toți participanții, însă Smarty-cursanții craioveni au reușit să-și păstreze concentrarea și să demonstreze abilități extraordinare.

Rezultatele campionatului au fost impresionante, fiecare dintre cei 6 copii participanți din centrul SmartyKids Craiova Centru au strălucit la propriu pe podium, aducând acasă premii merituoase. Performanțele lor remarcabile au confirmat încă o dată talentul și pregătirea excelentă a copiilor SmartyKids din România în domeniul aritmeticii mentale.

Rezultate SmartyKids Craiova-Centru:

  • Luca Mîndrilă – Campion 🏆
  • Rareș Durac – Campion 🏆
  • Catalin Militaru – Locul 1 🥇
  • Patricia Corovie – Locul 1 🥇
  • Eric Stancu – Locul 1 🥇
  • Rareș Bănică – Locul 1 🥇
  • Tinerii craioveni si-au prezentat medaliile si au vorbit despre aceasta experienta la Radio Sud Craiova, unde au fost invitati impreuna cu managerul centrului SmartyKids Craiova Centru, dna. irina Cojocaru, la emisiunea Happy Hours, realizata de Daniela Diaconu.

Participarea la un astfel de campionat internațional nu este doar o oportunitate de a-ți testa abilitățile, ci și o experiență de învățare valoroasă. Aritmetica mentală dezvoltă gândirea rapidă, capacitatea de concentrare și rezolvarea eficientă a problemelor matematice complexe. Copiii care se implică în acest domeniu al educației beneficiază atât de progres academic cât și de creșterea încrederii în sine și a capacității de a face față provocărilor cu mult curaj și determinare.

Pentru tinerii din centrul SmartyKids Craiova Centru, Barcelona a reprezentat mai mult decât un loc de competiție. Această călătorie a fost un simbol al muncii lor asidue și a ambițiilor personale înalte. Faptul că au avut curajul să se confrunte cu emoțiile intense și să-și demonstreze valoarea în fața altor copii din întreaga lume este cu adevărat admirabil. România este mândră de aceste talente promițătoare și de angajamentul lor pentru excelență.

În final, participarea la Campionatul Internațional de Aritmetică Mentală HORUS 8 din Barcelona a fost mai mult decât o realizare personală pentru echipa SmartyKids Craiova Centru, reprezentând o dovadă a potențialului extraordinar al cursanților. Acești tineri curajoși sunt exemplul viu al faptului că educația poate deschide uși către oportunități nenumărate și că determinarea și perseverența sunt cheile succesului în orice domeniu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *