LOUIS TOMLINSON ȘI TOM GRENNAN VIN PENTRU PRIMA DATĂ LA FESTIVALUL UNTOLD!

ZERB, MILKY CHANCE, STEVE AOKI, NICKY ROMERO, BLASTERJAXX, JAX JONES, SALVATORE GANACCI, MAHMUT ORHAN ȘI TUJAMO FAC PARTE DIN LINEUP-UL UNTOLD 2024, au anuntat organizatorii festivalului.

Louis Tomlinson, fostul membru al trupei One Direction, a reușit să aibă și o carieră solo de succes. Cu o voce versatilă și versuri pline de emoție, Tomlinson rezonează perfect cu fanii săi. „Just Hold On” sau „Back to You”, sunt piesele cu care a ajuns în clasamentele din Marea Britanie și Statele Unite. În noiembrie 2023, după show-ul sold-out de pe O2 Arena, Tomlinson a fost nominalizat în cadrul Rolling Stone UK Awards la categoria “Live Act Award”.

Louis Tomlinson va oferi fanilor UNTOLD un show live în care va include și piese din cel mai recent album “LIVE”, lansat în luna aprilie a acestui an.
Tom Grennan va ajunge pentru prima dată pe scena principală a festivalului UNTOLD. Cu o voce unică, britanicul este un artist care a reușit să ofere în piesele sale o combinație perfectă de genuri muzicale: rock, indie și pop. Piesele precum „Little Bit of Love” și „Found What I’ve Been Looking For” îi evidențiază talentul autentic. Este unul dintre artiști care a reușit să își cucerească fanii din întreaga lume cu show-uri pline de emoție.

Călătoria prin universul UNTOLD va oferi momente live și DJ set-uri în exclusivitate de la Milky Chance, Steve Aoki, Nicky Romero, Blasterjaxx, Jax Jones, Salvatore Ganacci, Mahmut Orhan și Tujamo.
Alături de aceștia, în această vară, pe scena principală a festivalului UNTOLD vor ajunge: legenda rock Lenny Kravitz, britanicul Sam Smith, Burna Boy, trio-ul Swedish House Mafia, Martin Garrix, duo-ul Dimitri Vegas & Like Mike, brazilianul Alok, Timmy Trumpet, Lost Frequencies și Purple Disco Machine.

UNTOLD 2024 va avea loc intre 8 si 11 august la Cluj- Napoca.

Prima etapă de vânzare a biletelor pentru o zi la festivalul UNTOLD va avea loc în data de 28 mai, la prețul de 69 de euro plus taxe.

Tot lineup-ul anunțat până acum și abonamentele pentru cea de-a 9-a ediție sunt disponibile pe
untold.com.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *