Asa cum promitea, Dr. Mako, artistul craiovean ce ne incanta prin colaborarile sale cu nume cunoscute din industria muzicala nationala, precum Oana Radu, Ramona Nerra, Alina Statie sau Sorina Bică, a lansat pe 3 mai a.c. noua sa piesa: „Tumaundu”, o melodie de vara, house cu vibe afro, la care a colaborat cu o artista din Republica Moldova, Irro.

Despre colaborare, Irro spune ca „planetele știu ce fac și s-au aliniat așa încât am ajuns să colaborăm. Inițial trebuia să fac doar songwriting, dar am rămas și cu vocea pe piesă. E ceva nou pentru mine ca voce, vibrații pozitive, major, sunt obișnuită cu zone mai dark, dar aici am ieșit din zona mea de confort.”

La randul sau, Dr. Mako, spune: „Este o bucurie reală să colaborez cu o artistă atât de sensibilă și talentată precum Irina Kupko. Este cunoscut faptul că artiștii din Republica Moldova au o aplecare specială spre muzică, o parte importantă dintre ei cucerind deja mainstream-ul românesc.”

Termenul „Tumaundu” vine din Swahili și înseamnă „Îmi pare rău”. Este un curent afro în muzica house, care ne-a plăcut foarte mult cum sună și ne-am dorit să-l facem cunoscut și-n România.”

Cristi Tarcea (Monoir) este un cunoscut compozitor și producător, extrem de talentat. Printre ultimele succese ale sale fiind: Brianna –  Lost in Istanbul, Antonia – Ping Pong.

De muzică și versuri s-a ocupat Irina Kupko, de producție Dr Mako și Cristian Tarcea, mix masterul fiind realizat de către Cristian Tarcea, artwork-ul de către Cătălin Cristea (Massy), iar visualizer by Loredan Aniculaesei, se arata intr-un comunicat de presa.

Link: DR. Mako x IRRO – Tumaundu (Official Visualizer) (youtube.com)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *