Category: NewsTag: , , , , ,

Peste un milion de persoane s-au înghesuit sâmbătă pe plaja Copacabana din Brazilia pentru un concert gratuit al Madonnei, înfruntând temperaturile ridicate pentru a asista la finalul turneului său mondial „Celebration”, scrie Agerpres.

Pompierii au pulverizat apă înainte de concert, când temperaturile depăşiseră 30 de grade Celsius pentru a răcori fanii adunaţi lângă scena reginei pop, iar apa potabilă a fost distribuită gratuit. Temperaturile au fost în jur de 27 grade Celsius în timpul spectacolului nocturn.

Madonna, în vârstă de 65 de ani, a interpretat piese precum ‘Like a Prayer’, ‘Vogue’ şi ‘Express Yourself’ timp de peste două ore, încheind astfel urneul celor mai mari hituri ale sale început la sfârşitul anului trecut.

Autorităţile braziliene şi-au sporit vigilenţa cu privire la problemele de sănătate cauzate de căldură, după ce un tânăr fan brazilian a murit anul trecut la un concert al lui Taylor Swift din cauza epuizării termice.

Guvernul federal şi cel al oraşului Rio de Janeiro au declarat că au cheltuit 20 de milioane de reali (3,9 milioane de dolari) pentru concert, în timp ce restul a fost finanţat de sponsori privaţi, mai noteaza agerpres.ro.

Sursa foto: Facebook

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *