Category: News

Totul a început în ziua în care mii de fani s-au aşezat la cozi virtuale, în aşteptarea momentului în care biletele sunt puse la vânzare.

Încă de la început fanii au avut probleme în accesarea platformei, iar mulţi dintre ei nu au reuşit să cumpere biletele mult visate la turneul lui Taylor Swift.

Ticketmaster, compania care vinde biletele, a spus că problemele au fost cauzate de „cererea fără precedent din punct de vedere istoric” pentru cântăreață. Au fost, însă, fani norocoşi care au reuşit să cumpere bilete, mai multe chiar, dar ele au fost achiziționate și de speculanți.

Pe site-urile americane un bilet pentru concertul din Florida, de exemplu, costa între puţin peste 300 de dolari şi… atenţie…28 de mii de dolari. Toate aceste probleme au readus la lumină o problemă cu care se confruntă de ani de zile cei care vor să cumpere bilete la diverse concerte.

Ticketmaster nu are concurenţă, aşa că americanii nu au altă variantă. Iar acum compania primeşte foarte multe întrebări din partea Congresului American care face o anchetă cu privire la abuzul de poziţie dominantă după scandalul legat de turneul faimoasei cântăreţe.

Până acum compania nu a avut nicio reacţie cu privire la aceste controverse, dar preşedintele american Joe Biden şi-a exprimat îngrijorarea şi a spus că administraţia sa va analiza taxele impuse pentru biletele la concert.

 

sursa: digi24.ro

foto: digi24.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *