Category: News

Noua Prințesă de Wales, Kate Middleton, a purtat un accesoriu inedit la ultima sa cină: Queen Mary’s Lover’s Knot Tiara, una dintre favoritele regretatei Prințese Diana. Piesa are perle în formă de lacrimă și o mulțime de diamante. Este foarte drăguță și, ne putem imagina, cam grea.

Tiara a fost realizată, potrivit Daily Mail, de către bijutierul regal Garrard în 1914, după proiectul personal al reginei Mary, din perle și diamante aflate deja în posesia familiei sale”, dar este, de asemenea, o copie a uneia deținute de bunica sa, prințesa Augusta de Hesse”.

Kate a scos tiara pentru primul dineu de stat din timpul domniei socrului său, Regele Charles al III-lea, la care au participat numeroși membri ai familiei regale și Cyril Ramaphosa, președintele Africii de Sud, și delegația sa.

Ea a purtat o rochie albă Jenny Packham înfrumusețată, cu o pelerină, broșa Ordinului Familiei Regale cu imaginea regretatei regine Elisabeta a II-a și eșarfa sa regală albastră – care semnifică poziția sa de Dame Grand Cross of the Royal Victorian Order, cel mai înalt rang cavaleresc acordat personal de regretata monarhie pentru că a fost în serviciul ei.

Cerceii cu diamante și perle, brățara cu perle și ambreiajul cu perle ale lui Kate au completat perfect tiara de moștenire.

sursa: news.ro

foto: news.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *