Category: News

Jimmy Kimmel va prezenta pe 12 martie 2023 cea de-a 95-a gală de decernare a premiilor Oscar, fiind pentru a treia oară când cunoscutul actor de comedie şi prezentator de talk-show TV a fost ales în această calitate, informează screendaily.com.

Jimmy Kimmel a prezentat cea de-a 89-a gală şi cea de-a 90-a gală a premiilor Academiei de film americane, organizate în 2017, respectiv în 2018. Pentru ediţia de anul viitor, Glenn Weiss şi Ricky Kirshner vor fi producători executivi şi coordonatori principali ai galei, iar Molly McNearney va fi producător executiv.

„Jimmy este gazda perfectă pentru a ne ajuta să recompensăm valoarea unor artişti incredibili şi a unor filme la cea de-a 95-a gală a premiilor Oscar”, au declarat CEO-ul Academiei de film americane, Bill Kramer, şi preşedinta Academiei de film americane, Janet Yang. „Pasiunea lui pentru filme, expertiza sa din domeniul televiziunii în direct şi abilitatea de a se conecta cu publicul global vor crea o experienţă de neuitat pentru milioane de telespectatori din lumea întreagă”, au adăugat ei.

Sursa: Agerpres

Foto: Entertainment Weekly

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *