Category: News

Cântăreaţa Celine Dion, un star al muzicii pop internaţionale, a anunţat miercuri că va face parte din distribuţia comediei romantice „Love again”, care va fi lansată în cinematografe în 2023 şi în care artista canadiană va interpreta propriul rol, informează AFP.

„Ne vedem la cinema!”, a declarat Celine Dion într-un mesaj publicat pe reţelele de socializare, în care a precizat că va juca în acea peliculă alături de o vedetă a filmelor indiene de la Bollywood, Priyanka Chopra Jones, şi de actorul scoţian Sam Heughan, cunoscut pentru rolul interpretat în serialul dramatic „Outlander”.

De asemenea, Celine Dion a anunţat că va lansa câteva cântece noi pe care le-a înregistrat pentru acest film produs de studioul Sony şi care va ajunge în cinematografe pe 12 mai.

Filmul „Love again”, regizat de Jim Strouse, prezintă povestea unei tinere femei care continuă, după moartea logodnicului ei, să îi trimită acestuia SMS-uri. O idilă se înfiripă atunci între ea şi noul titular al numărului de telefon, un jurnalist, graţie cântăreţei Celine Dion, căreia el trebuie să îi dedice un portret jurnalistic.

În aprilie, Celine Dion, în vârstă de 54 de ani, a amânat pentru 2023 toate concertele programate în acest an în secţiunea europeană a turneului ei mondial „Courage World Tour”, din cauza unor probleme de sănătate persistente.

Sursa: Agerpres

Foto: Monitorul Expres

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *