Category: News

Cinci lei africani au evadat, miercuri, din adăposturile lor de la Grădina Zoologică Taronga din Sydney, declanşând o închidere de urgenţă, în timp ce poliţia şi personalul specializat lucrau pentru a-i strânge, transmite Le Figaro.

Alarmele au răsunat în toată grădina zoologică, o atracţie turistică închisă publicului în acel moment, înainte ca leii să fie găsiţi şi readuşi în incinta lor.

Directorul executiv al grădinii zoologice, Simon Duffy, a declarat reporterilor că unul dintre pui a trebuit să fie tranchilizat.

„Acesta este un incident semnificativ şi o analiză completă este în curs de desfăşurare pentru a determina cum au reuşit leii să scape din adăpostul lor principal”, a spus el.

„Nu avem detalii exacte despre cum şi de ce s-a întâmplat acest lucru”, a adăugat directorul.

Grădina zoologică Taronga, situată într-o zonă bogată şi plină de verdeaţă, cu vedere spre faimoasa Operă din Sydney, a anunţat că se va deschide în mod normal mai târziu astăzi.

Îngrijitorii de la grădina zoologică au fost văzuţi verificând gardurile din adăpostul leilor pentru a vedea dacă nu au fost deteriorate.

Un leu african mascul adult poate cântări până la 250 de kilograme, în timp ce femelele pot ajunge la 180 de kilograme.

sursa: news.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *