Category: News

Un apneist francez a doborât recordul mondial pentru cea mai adâncă scufundare cu două aripioare, coborând până la o adâncime de 120 m.

Arnaud Jerald a avut nevoie de 3 minute și 34 de secunde pentru a finaliza scufundarea, în timpul competiției anuale Vertical Blue din Bahamas. Este pentru a șaptea oară când tânărul de 26 de ani doboară recordul mondial în cariera sa.

A fost o scufundare uimitoare. Nu-mi vine să cred că am reușit. Mi-am depus toate eforturile în această iarnă pentru a mă antrena aici pentru a reuși. Dar, cu siguranță, la final, când ai reușit, este mai mare decât îmi pot imagina și mă simt în siguranță cu echipa de aici. A fost al șaptelea meu record mondial și acum cred că mă bucur cu adevărat, pentru că a fost mai mult decât statuia (semnificația) recordului mondial, a fost doar să mă bucur mai întâi de scufundarea mea și după aceea totul poate veni ușor. Am fost concentrat cu o zi înainte și cu siguranță acum putem spune după această scufundare ce putem face, ce sper să fac. Trebuie doar să mă bucur mai mult și să îmi continui drumul, să mă antrenez mai mult, a spus Arnaud Jerald.

Jerald a stabilit recordul AIDA în prima zi cu o scufundare de 117 m/558 picioare, apoi l-a extins și a doborât recordul mondial absolut în ziua 4 cu o scufundare de 119 m/387 picioare.Patru femei și trei bărbați au stabilit noi recorduri naționale în ziua a șaptea.

 

 

sursa:  alephnews.ro

sursa foto: alephnews.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *