Category: News

Filmul de acţiune „Bullet Train”, cu Brad Pitt în rol principal, a fost lansat miercuri în cinematografe, scrie Reuters.

Filmul îl prezintă pe personajul lui Pitt, asasinul Ladybug, asumându-şi aparent cea mai uşoară slujbă, deoarece i se cere să găsească o valiză într-un tren de mare viteză şi apoi să coboare. Fără să ştie, el nu este singurul asasin care caută valiza.

Ceilalţi asasini care călătoresc cu el sunt Lemon (Brian Tyree Henry), Tangerine (Aaron Taylor Johnson), Prince (Joey King), Hornet (Zazie Beetz) şi Wolf (Bad Bunny).

Pitt a spus că a citit scenariul în timpul lockdownului de Covid-19 şi s-a trezit râzând.

„Este la fel ca salvarea de care aveam nevoie”, a spus Pitt la premiera filmului de la Hollywood. „Acum este vară, putem să ieşim şi este pur şi simplu amuzant”.

Filmul, regizat de David Leitch, care a realizat şi „Deadpool 2”, a fost filmat în timpul lockdown-ului şi protocoalelor Covid în vigoare.

În film, personajul lui Pitt îi înfruntă pe ceilalţi asasini în scene de luptă şi adesea cu replici amuzante. Actorul Brian Tyree Henry, care vorbeşte cu un accent Cockney în film, a spus că secvenţele de luptă cu Pitt au fost „cel mai terapeutic lucru care s-a întâmplat vreodată”.

sursa: news.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *