Category: News

Irina Rimes va susține online un concert virtual, în cadrul căruia va prezenta publicului piese de pe noul album „Acasă”, potrivit infomusic.ro.

Anunțul a fost făcut chiar de artistă. Preview-ul concertului va putea fi urmărit pe YouTube începând de astăzi, 28 iunie, de la ora 19, iar un teaser a putut fi vizionat în cursul zilei de ieri pe pagina interactivă și de divertisment TikTok.

„Sunt entuziasmată să vă împărtășesc o super veste: astăzi la ora 19, lansez pe YouTube preview-ul primului concert în metaverse din România, 11 piese live de pe albumul Acasa, 11 lumi suprarealiste în care vă invit să intrați! Haideți cu mine!”, spune Irina Rimes.

Pentru realizarea acestui proiect, Irina Rimes a colaborat cu NGM Creative (Art Direction și Set Design and Lighting) și Bogdan Păun (Regie). Avatarul Irinei a fost realizat de: Vlad Stoenescu – product manager/team lead, Adrian Neacsu – rig and animation, Alexandra Niţă – 3D artist and modeler și Alexandru Balta – vfx supervisor.

Irina Rimes este una dintre cele mai apreciate artiste din România. Primul ei single, „Visele”, a lansat-o în industria muzicală, i-a adus titlul pentru debutul anului şi a ajuns rapid în topul celor mai difuzate piese de pe radiourile locale.

 

sursa: alephnews.ro

sursa foto: tabu.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *