Category: News

În weekendul de lansare, filmul Elvis regizat de Baz Luhrmann a avut încasări de 30,5 milioane de dolari. Biografia cântărețului se află la egalitate în topul preferințelor cinefililor cu Top Gun: Maverick, aflat deja în al cincilea weekend pe ecrane.

Deși filmele au fost la egalitate cu 30,5 milioane de dolari în weekend, ambele rămân povești de succes. Elvis pentru că a avut o deschidere peste așteptări pe o piață competitivă plină de dinozauri, astronauți și un rival direct pentru segmentul demografic mai în vârstă al cinefililor cu continuarea seriei Top Gun, iar Maverick pentru că a depășit cu mult pragul de 1 miliard de dolari la nivel mondial.

Elvis a obținut un total de 50,5 milioane de dolari la nivel mondial. Top Gun: Maverick a obținut 44,5 milioane de dolari de pe piețele internaționale, devenind al doilea film din era pandemiei care depășește pragul de un miliard de dolari. Primul film cu această performanță la box-office a fost Spider-Man: No Way Home.

„Top Gun: Maverick” a depășit toate filmele lansate anul acesta

Jurassic World Dominion a coborât pe locul trei, dar a atins pragul de 300 de milioane de dolari în SUA. În acest weekend, filmul a avut încasări de 26,4 milioane de dolari. Totalul internațional se ridică la 443,9 milioane de dolari, inclusiv peste 100 de milioane de dolari de pe piața chineză. Jurrassic World are o șansă de a urma Maverick dincolo de miliard, cu un total care se ridică acum la 746,7 milioane de dolari la nivel mondial.

The Black Phone, regizat de Scott Derrickson, apelează la dorința fanilor horror de a simți fiori în această vară. Filmul a înregistrat o performanță de 23,4 milioane de dolari. În această poveste supranaturală cu adevărat excelentă, Ethan Hawke joacă rolul unui ucigaș în serie mascat. Filmul a costat 18 milioane de dolari, dar a avut deja încasări de 35,9 milioane de dolari în întreaga lume.

sursa: alephnews.ro

foto: alephnews.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *