Category: News

Kate Bush a batut astfel mai multe recorduri, in special pe cel al celei mai lungi perioade dintre lansarea unui single şi includerea acestuia în fruntea topurilor.

„Running Up That Hill” detronează singlelul formaţiei Wham!, „Last Christmas”, care ajunsese anul trecut pe prima poziţie în clasamentele britanice la 36 de ani de la lansare.

Ea devine, de asemenea, la 63 de ani, cea mai în vârstă artistă care a ajuns în fruntea topurilor. „Running Up That Hill este” şi pe primul loc în Australia, Noua Zeelandă, Suedia şi Elveţia şi se bucură de o ascensiune fulgerătoare în Statele Unite.

Melodia a ajuns pe locul trei în topurile britanice când a fost lansată în 1985. Urcarea pe primul loc vine după săptămâni de când se bucură din nou de popularitate: a ocupat în special primul loc în Top iTunes şi Top Spotify din Statele Unite.

„Sunt copleşită de amploarea iubirii şi a sprijinului pe care îl primeşte cântecul”, a răspuns artista. „Trebuie să spun că sunt foarte emoţionată de toate acestea. Vă mulţumesc foarte mult pentru că aţi făcut ca melodia să ajungă atât de neaşteptat numărul unu”

 

sursa: news.ro

foto: news.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *