Category: News

Il Volo este una dintre trupele invitate să cânte în a doua semifinală a Eurovision 2022, joi, 12 mai. În aceeaşi seară, artistul Andrei Ursu, alias wrs, va reprezentanta România cu piesa „Llamame” şi va concura alături de alte 17 ţări.

Pregătirile ediţiei cu numărul 66 a celei mai importante competiţii muzicale internaţionale, Eurovision Song Contest, care se va desfăşura la Torino, în perioada 10 -14 mai, au intrat în linie dreaptă, iar emoţiile participanţilor din 40 de ţări se intensifică de la o zi la altă.

Pe 10 şi 12 mai, artiştii selecţionaţi vor trebui să treacă prin etapele finale eliminatorii, ce vor transmise în direct de posturile de televiziune. Pe lângă piesele înscrise în concurs, momentele speciale ale celor două semifinale vor fi marcate prin recitaluri susţinute de artişti de notorietate internaţională.

Artiştii Piero Barone, Gianluca Ginoble şi Ignazio Boschetto vor interpreta celebra melodie „Grande Amore”, single-ul cu care Il Volo a reprezentat Italia, la ediţia din anul 2015 şi a câştigat primul loc la televoting şi al treilea în clasamentul general. La acea vreme a fost cel mai urmărit moment al serii, publicul dovedind o admiraţie aparte faţă de cei trei mari ambasadori ai muzicii italiene în lume.

Începând din data de 15 mai, cei trei artişti îşi vor relua turneul mondial „IL VOLO SINGS MORRICONE AND MORE”, pornind din Barcelona, urmând ca pe tot parcursul verii să fie aplaudaţi în cele mai prestigioase locaţii europene, iar din luna septembrie pe scenele din Canada şi America de Nord.

Citeste continuarea pe news.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *