Category: News

O măcelărie legendară din Takasago, Japonia, face crochete cu carne de vită Kobe atât de gustoase, încât oamenii sunt dispuși să aștepte câțiva ani doar ca să le încerce.

Meat & Delicatessen Asahiya, o măcelărie populară din Takasago, prefectura japoneză Hyogo, face crochete crocante cu carne de vită încă de la inaugurare, în 1918. Oricine poate comanda produse aici, dar dacă dorești să încerci cele mai bune crochete pe care Asahiya le are de oferit, va trebui să aștepți la o coadă neobișnuit de lungă.

Celebrele crochete cu carne de vită Kobe sunt atât de solicitate, încât oamenii trebuie să aștepte ani întregi pentru a-și primi comanda.

Crochetele din carne de vită Kobe de la Sahiya sunt delicatese binecunoscute printre gurmanzii japonezi, dar exclusivitatea lor a fost din nou adusă în lumina reflectoarelor recent, de o postare pe Twitter.

Pe 28 aprilie, o persoană a anunțat că a primit în sfârșit crochetele sale de vită Kobe de la Meat & Delicatessen Asahiya, la 9 ani după ce a făcut comanda.

Evident, oamenii au privit cu neîncredere dezvăluirea lui @hayasino, dar, curând, alți japonezi au început să răspundă și să spună că și ei mai au de așteptat câțiva ani până când le vor fi onorate comenzile, o persoană susținând că este programată să primească crochetele în 2052.

Deși pare o exagerare, pe site-ul oficial al Asahiya apare o notificare conform căreia perioada de așteptare este de aproximativ 30 de ani.

Sursa: Incredibilia

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *